Vil du bli fast giver til kirken vår?

Givertjenesten i Eiksmarka menighet er viktig. Som fast giver til arbeidet i kirken, gjør du det mulig for oss å fortsette med et høyt aktivitetsnivå og et variert tilbud til alle som er brukere av kirken i vårt nærområde. Spesielt viktig er det nå som kirken og staten skiller lag.

Ønsker du å gå inn i givertjenesten i Eiksmarka menighet, så kan du inngå en avtale om givertjeneste med faste trekk. Du kan selv bestemme hyppighet og beløp.

Som fast giver til kirken, så kan du selv velge hvordan pengene du gir skal brukes. I avtaleskjemaet kan du sette et kryss for hva som passer deg best. Disse satsingsområdene er prioritert:

Menighetens ungdomsarbeid
Menighetens generelle arbeid

Når du gir fast til kirken så kan du få skattefradrag for din gave. Kryss av for dette på avtaleskjemaet så vil din gave automatisk bli innberettet til skattemyndighetene.

Alle enkeltgaver eller faste giverbeløp som overstiger 500 kroner i løpet av året, gir rett til skattefradrag. Maksimalt fradragsbeløp er pr i dag 30.000 kroner pr. person pr år.

Har du spørsmål kan du kontakte Jørgen Svartvasmo på mobil 404 42 152, eller sende en e-post:
js878@kirken.no.

Eiksmarka menighet

REGISTRER DEG SOM FAST GIVER

"Bli fast giver" og registrer deg i dag

Dette kan du gjøre enten elektronisk via "avtale straks"

• Trykk på "BankID" under her og reigstrer deg elektronisk.

"BankID"

eller via manuell registrering

• Trykk på "AvtaleGiro" under her, print ut avtalen, fyll ut og signer. Signert avtale leveres i lukket konvolutt til kirkeforvalter co/menighetskontoret.

Du vil deretter få tilsendt en bekreftelse på din registrering som "fast giver".

"AvtaleGiro"

Takk for at du støtter Eiksmarka menighet som fast giver!

ER DU ALLEREDE FAST GIVER OG ØNSKER Å ENDRE BELØPET DU GIR?

Da er det best om du lager en ny avtale med oss.

Det kan du gjøre:

• enten elektronisk via "BankID"

Velger du elektronisk: Gå først inn på din nettbank og stopp den gamle avtalen. Deretter sender du en E-post til finn-ole@baerum.kirken.no hvor du skriver at du avslutter din gamle avtale og oppretter en ny via BankID. Da blir din gamle avtale slettet i din nettbank og i vårt system.

Velger du manuelt: Print ut skjemaet, fyll ut alle opplysninger, signer og lever i lukket konvolutt til kirkeforvalter co/menighetskontoret.